fbpx

Geneo – revolutie in huidverzorging en verjonging

geneomaly

Geneo + ™ is een innovatieve, verjongende en revitaliserende behandeling. Gebaseerd op originele technologieën ontwikkeld door het merk Pollogen: Oxygeneo, Tripollar RF en Ultrasound.

OXYGENEO - innovatieve voedingscapsules die de huid zuurstof geven en revitaliseren. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de peeling van dode huid en de voorbereiding van de huid op verdere behandelingen.

ULTRASOUND - ultrasone golven verbeteren de bloedcirculatie onder de huid en versnellen daardoor de opname van actieve ingrediënten en ondersteunen de huidvoeding.

U kunt kiezen uit vijf versies van de Geneo + ™ -behandeling, elk ontworpen om andere huidproblemen te bestrijden:

Balance®, speciaal voor eigenaren van een vette en gecombineerde huid met aanzienlijke imperfecties. Dankzij het bamboe-koolstof en amandelzuur zorgt het voor het effect van diepe poriën reiniging, regulering van de talgafscheiding en verbetering van de huidstructuur.

Illuminate®, speciaal voor mensen met een doffe, grijze, levenloze huid; is een onthulling die zorgt voor verbetering en gelijkmatigheid van de huidskleur, de huid verheldert en een stralend uiterlijk geeft en verkleuring vermindert. Allemaal dankzij de gunstige effecten van arbutine en vitamine C.

Revive®, speciaal voor eigenaren van een rijpe en doffe huid. Het ferulazuur vol antioxidanten zorgt voor revitalisatie, anti-veroudering en vermindert de rimpels. Het peptide complex maakt de huid zacht.

U hoeft niet lang te wachten op de effecten van Geneo + ™ -therapie. Ze zijn direct zichtbaar na het eerste bezoek.
Bovendien zorgen de technologieën die tijdens de behandeling worden gebruikt voor actieve opname van de aangebrachte voedingsstoffen, niet alleen tijdens, maar ook na de behandeling.

Na het bezoek is er minimaal ongemak: een lichte spanning en roodheid van de huid, die echter snel overgaat.

Het resultaat? Een gladde, zuurstofrijke en strakke huid met een uitgesproken ovaal, vrij van verkleuring, stralend en helder, zichtbaar ontspannen en dus verjongde gezichtshuid.

Contra-indicaties voor het ondergaan van deze behandeling zijn huidkankers, zwangerschap en borstvoeding, huidontstekingen, diabetes, bloedsomloopstoornissen, neurose en anti-acne behandeling met vitamine A-derivaat.

© 2020 AliceSkinCare. All Rights Reserved.