fbpx

Radiofrequentie - een pijnloze facelift en afscheid van rimpels

rf fale

RF-behandeling (radiofrequentie) wordt uitgevoerd met een kop die radiofrequente elektromagnetische golven uitzendt. Ze werken op diepe lagen van de huid, geven warmte af en krimpen collageenvezels. Ze stimuleren daardoor de productie en regeneratie van de huid.

Dit proces zorgt voor een niet-invasieve en zeer effectieve facelift. De RF-behandeling is bedoeld voor mensen die veroudering willen voorkomen, maar ook voor mensen die de tijd willen stoppen en verdere zichtbare effecten van huidveroudering willen tegengaan.

Radiofrequentie is volledig pijnloos en heeft geen bijwerkingen.

Radiogolf behandeling verbetert duidelijk de collageen- en elastine synthese en verjongt zo de gezichtshuid. Het maakt de vermindering van fijne rimpels (zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes) mogelijk en maakt groeven minder diep. Het verbetert de kwaliteit en spanning van de huid, verstevigt en minimaliseert verzakking, en tilt ovaal van het gezicht op en verwijdert zogenaamde hangende wangen.

Bovendien stimuleert het de bloedsomloop, intensiveert de huidvoeding, ontspant het en laat de spieren van het gezicht ontspannen, wat de gelaatstrekken verjongt en verzacht.

De eerste effecten van de behandeling zijn zichtbaar na het eerste bezoek, maar het volledige beeld is te zien na minimaal 3 weken. Het wordt aanbevolen om de behandeling meerdere keren (in korte tijd) te herhalen om de effecten te behouden.

Radiofrequentie kan worden gebruikt om niet alleen het gezicht en de decolleté huid te verstevigen, maar ook de nek of andere delen van het lichaam.

Contra-indicaties zijn onder meer zwangerschap en borstvoeding, immunosuppressieve behandeling, sensorische stoornissen, metalen implantaten, vaste vulstoffen of pacemaker, verergerde huidinfecties, laserdermabrasie (2-3 maanden voor de behandeling), kanker en retinoltherapie.

© 2020 AliceSkinCare. All Rights Reserved.