fbpx

Sonoforese - voeding en ontspanning voor de huid

sonoforeza

Sonoforese is een cosmetische behandeling waarbij ultrageluiden worden gebruikt. Hierdoor bereiken de actieve stoffen de plekken waar de crème of het masker niet zou kunnen doordringen.

De heilzame ingrediënten van de vitamine-ampullen dringen door tot in de diepe huidlagen en versterken daar hun werking.

Meestal wordt sonoforese aanbevolen als aanvulling op een andere behandeling, bijvoorbeeld het reinigen door cavitatiepeeling, omdat het de huid perfect voorbereidt op verdere cosmetische ingrepen.

Gehydrateerd, gespannen, lichter, glad gemaakt en uitgerust - zo presenteert zich uw huid na een behandeling met sonofrenie. Deze effecten zijn zichtbaar na het eerste bezoek aan de schoonheidssalon, maar om ze te versterken en te onderhouden is het de moeite waard om een hele reeks behandelingen te ondergaan.

Sonoforese heeft ook een perfecte invloed op de bloedtoevoer naar de gezichtshuid - door micromassage verbetert het de bloedsomloop, stimuleert het de collageenproductie en ondersteunt het de regeneratie van de beschadigde opperhuid. Het resultaat? De huid zit vol met gezonde glans en levendige kleuren.

Sonoforese behandeling kan ongeacht het huidtype worden gebruikt, maar wordt vooral aanbevolen voor mensen met capillaire huid en een acnehuid en voor mensen die worstelen met een laag-elastisch, vochtarme huid.

Helaas kan niet iedereen een sonoforese behandeling ondergaan. Contra-indicaties zijn onder meer zwangerschap, pacemaker, koorts, storing van de bloedsomloop en epilepsie.

© 2020 AliceSkinCare. All Rights Reserved.