fbpx

Cavitatiepeeling - een niet-invasieve methode voor een schone huid

peeling kawitacyjny

Cavitatiepeeling is een professionele peelingbehandeling. Het doel is om oude huidcellen en eeltige, dode opperhuid af te breken en de nieuwe laag bloot te leggen.

Deze behandeling werkt diep maar tegelijkertijd zacht. Dit is echter geen feest behandeling. De huid na de behandeling is geïrriteerd, maar de roodheid verdwijnt meestal na een dag. Het is ook geen behandeling voor het hele jaar door. Het is het veiligst om het van begin oktober tot eind maart te doen. Tot drie weken na het bezoek moet u een crème met een UV-filter gebruiken om de gevoelige huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zonlicht.

Cavitatiepeeling is een geweldige optie om te combineren met andere meer intensieve behandelingen, omdat het de huid perfect zal voorbereiden op verdere verzorgingsrituelen en de opname van alle voedingsstoffen zal vergemakkelijken.

De behandeling heeft na één keer succes, het zal de huidconditie perfect opfrissen. Een goede oplossing is ook een sessie van ongeveer 6 behandelingen met een door de schoonheidsspecialiste aangegeven tijdsinterval, die de huid diep en grondig reinigt.

Welke resultaat heeft cavitatie? Reiniging van de gezichtshuid van dode huid, eelt en mee-eters, remming van bacteriegroei, vermindering van rimpels die ontstaan door mimiek, oxygenatie en verbetering van de bloedsomloop. Cavitatiepeeling helpt effectief om ruwheid van de huid te verwijderen en geeft een gezonde glans.

Omdat het een niet-invasieve behandeling is, kan het voor alle huidtypes worden gebruikt. Het is niet geschikt voor
zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mensen met pacemakers of metalen implantaten in het lichaam, evenals mensen die lijden aan epilepsie, bloedsomloop of osteoporose. Schildklieraandoeningen kunnen ook een contra-indicatie zijn (in overleg).

 

© 2020 AliceSkinCare. All Rights Reserved.