fbpx

Waterstofzuivering - geavanceerde anti-aging therapie

wodorowe oczyszczanie

Waterstofreiniging is een innovatieve, uit meerdere fasen bestaande en uiterst effectieve behandeling die tot doel heeft de huid grondig te reinigen en te verjongen. Het is geschikt voor iedereen, maar de gunstige effecten komen vooral ten goede aan mensen met een rijpe huid met duidelijke tekenen van veroudering, acne en sterk onzuivere huid.

Deze behandeling wordt in verschillende fasen uitgevoerd. De eerste is het gebruik van een kop die water onder hoge druk uitstraalt met actieve waterstof, waarvan de moleculen worden gecombineerd met vrije radicalen en deze vervolgens vernietigen. De volgende stap is cavitatiepeeling, waarbij dode en eeltachtige opperhuid wordt geëxfolieerd. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding en bereidt het gezicht perfect voor verdere behandelingen.

Vervolgens wordt de huid onderworpen aan een voedende infusie (actieve stoffen worden diep in de huid ingebracht), die extra worden gestimuleerd in de volgende stap, waarbij een echografiekop wordt gebruikt. Die zorgt voor een diepe injectie van voedingsstoffen en activering van het celmetabolisme. In de voorlaatste stap wordt de huid blootgesteld aan radiogolven die ervoor zorgen dat collageenvezels krimpen en daardoor niet-invasief liften. De laatste stap van de hele behandeling is een massage met koude kop, die de poriën zichtbaar sluit, roodheid verzacht en de geïrriteerde huid kalmeert.

Deze behandeling vermindert effectief ontstekingen, reguleert de talgproductie, voedt de huid en revitaliseert deze zichtbaar. Het reinigt de huid van onzuiverheden, inclusief die van het milieu die zich ophopen op het gezicht als gevolg van het hoge tempo van het leven in de grote steden. De waterstof die tijdens de therapie wordt gebruikt, neutraliseert effectief de effecten van vrije radicalen, dus het is een uitstekende anti-age therapie. De effecten van de behandeling omvatten ook een verbetering van het hydratatieniveau en de elasticiteit van de gezichtshuid.

Na enkele sessies waterstofzuivering kunt u niet alleen spectaculaire, maar ook langdurige effecten verwachten. Het is een procedure die het hele jaar door met succes kan worden gebruikt, zelfs vóór een grote gala avond uit.

Het is de moeite waard om te weten dat de belangrijkste contra-indicaties voor het ondergaan van deze therapie acute huidinfecties, diabetes, epilepsie, kanker, gehoorapparaat, pacemaker, evenals zwangerschap en borstvoeding zijn.

© 2020 AliceSkinCare. All Rights Reserved.