fbpx

Zuurstofinfusie - de favoriete verjongende behandeling van sterren

oxybrazja

Zuurstofinfusie is een procedure met een duidelijk verjongend effect, waarbij hyperbare zuurstof (onder hoge druk) onder de huid wordt geïnjecteerd met geconcentreerde actieve stoffen. Hierdoor kunnen ze doordringen in de diepste lagen van de huid en hebben daardoor een onmiddellijke werking. Tijdens deze behandeling worden nuttige en correct geselecteerde stoffen zoals hyaluronzuur, retinol, peptiden of verschillende vitamines toegepast.

De behandeling wordt voornamelijk aanbevolen voor mensen met een rijpe, grijze, slappe en doffe huid, omdat het de huid op wonderbaarlijke wijze van zuurstof voorziet, het lift en het leven geeft. Jongere dames zullen ook profiteren van de heilzame eigenschappen, omdat het een onderdeel kan zijn van anti-leeftijdspreventie.

Belangrijk is dat de behandeling volledig pijnloos, niet-invasief is en geen bijwerkingen veroorzaakt. Het kan daarom worden gebruikt als een diep verjongende therapie bestaande uit een hele reeks bezoeken of als eenmalige feestbehandeling voor een groot avondje uit.

Een zuurstofinfusie verbetert onmiddellijk het uiterlijk van de gezichtshuid: maakt het elastischer, maakt rimpels glad, regenereert, vermindert verkleuring, uitstraling, verbetert de gezichtscontour, hydrateert op cellulair niveau en verlicht acne en andere ontstekingen of irritaties.

Er zijn echter verschillende contra-indicaties om deze behandeling te ondergaan. Deze zijn zwangerschap en borstvoeding, herpes, schimmelaandoeningen en huidallergieën.

 

© 2020 AliceSkinCare. All Rights Reserved.